Autoverzekering

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve cabrio. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.
Je bent zuinig op je auto. Het is immers een kostbaar bezit dat jou de vrijheid geeft om te gaan waarheen je wil. Juist daarom is het vreemd dat veel Nederlanders wel zuinig zijn op hun auto, maar niet op hun autoverzekering! Ze betalen vaak onnodig hoge premies.

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan voor jou interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn je daarbij graag van dienst. Op basis van wat jij belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

Bescherming opgebouwde no-claim

Wie jarenlang schadevrij rijdt, wordt beloond met de zogenaamde no-claim korting op de premie van zijn autoverzekering. Maar wie een aanrijding krijgt waarvoor hij verantwoordelijk wordt gesteld, raakt direct een flink stuk van deze no-claim kwijt. Gelukkig bieden steeds meer verzekeraars hiervoor een oplossing met een aanvullende no-claim dekking. Zuinig autorijden begint met een goede autoverzekering die past bij jouw persoonlijke situatie. We adviseren je graag over de beste en meest voordelige oplossing voor jou.