Woonlastenverzekering

Door een ongeval of ziekte wordt je arbeidsongeschikt, of je komt plotseling op straat te staan vanwege een reorganisatie op het werk. In plaats van je inkomen, ontvang je voortaan een uitkering die veel lager is dan je gewend was. Kan je dan de maandlasten voor jouw woning nog steeds betalen? Met de woonlastenverzekering is dat probleem opgelost. Daarmee heb je in ieder geval de zekerheid dat je niet noodgedwongen moet verhuizen.

Woonlastenverzekering op maat

Bij een woonlastenverzekering kan je kiezen uit verschillende dekkingsvormen en looptijden. Uitkering van een vooraf vastgesteld bedrag is mogelijk, maar ook uitkering in een percentage van de hypotheeklasten. Je kan de woonlastenverzekering afsluiten met een maandelijkse of jaarlijkse premiebetaling, of met een eenmalige koopsom. Het laatste levert een aantrekkelijke korting op.

Extra voordeel

Naast de zekerheid dat je kan blijven wonen in je huis, biedt de woonlastenverzekering nog een voordeel. Veel hypotheekaanbieders geven korting op de hypotheekrente zodra je een woonlastenverzekering afsluit. Zij hebben hiermee meer zekerheid dat de hypotheeklasten worden betaald. En deze korting kan aardig oplopen. Ben je op zoek naar een goede woonlastenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij jou een prima oplossing.