Ondernemers

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zeker voor ondernemers zijn de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm. Als je als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat je je eigen zaken hebt geregeld. Speciaal daarvoor is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer.

Wist je dat jaarlijks één op de tien ondernemers te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid? Mocht het jou overkomen, dan is het prettig als je je geen zorgen hoeft te maken over je inkomen.

Als je door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen je inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat je verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

Omdat je als ondernemer niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om jouw risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen en te verzekeren. Wij helpen je graag met het maken van je afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kenmerken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer

  • Zekerheid van inkomen voor ondernemers.
  • Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
  • Je kunt zelf de hoogte en duur van de uitkering bepalen.
  • Je kunt kiezen uit verschillende dekkingsvarianten.
  • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor jou vergelijken.